kollsge2 v3

Julestemning i den kollektive trafik

Hos Keolis vil vi igen i år gerne være med til at sprede julehygge og glæde. Både til vores passagerer og vores medarbejdere. Derfor har vi pyntet op i udvalgte busser med bl.a. sløjfer, snefnug, julekugler i forskellige farver og julesokker. 

Læs mere
elbus1

Keolis indsætter nye elbusser

Keolis har netop sat 17 nye elbusser i drift på linje 500S, der kører mellem Kokkedal og Ørestaden, og hermed er en stor del af de i alt 27 busser på linjen eldrevne. Det er et stort skridt i retningen mod en grønnere kollektiv trafik.

Læs mere
1 v2

Fokus på passagererne hos Keolis

Den 22. september markerede Keolis Passengers and Innovation Day. I anledningen af Keolis’ Passengers and Innovation Day har vi i Keolis i Danmark valgt at fokusere på passagererne. Flere af vores busanlæg rundt i Danmark havde inviteret børn på besøg.

Læs mere
billede

Keolis vinder 100% elektrisk busnetværk i nordjylland

Nordjyllands Trafikselskab tildelte i marts 2022 Keolis en ny kontrakt, som indebærer drift og vedligeholdelse af et fossilfrit busnetværk med 31 busser i Nordjylland.

Kontrakten træder i kraft den 1. august 2022 og er gældende i ti år med en mulig forlængelse på yderligere seks år. Gennem kontrakten vil Keolis bidrage til fornyelsen af alle 31 busser, som inden den 1. april 2023 udelukkende vil bestå af elektriske busser.

Læs mere
billede2 2

DRIFTSSTART AF KEOLIS ODENSE LETBANE

Den 28. maj 2022 startede Keolis den første passagerkørsel af den nye letbane i Odense. Odense Letbane tildelte den 29. november 2018 Keolis en kontrakt, der omfatter drift og vedligeholdelse af letbanen i Odense. Kontraktens varighed er 15 år. Odense Letbane er det andet letbanenetværk i Danmark. 

Læs mere
Billede1

Kontraktforlængelse i Hyderabad i Indien

L&T Metro Rail Hyderabad har forlænget Keolis’ kontrakt om drift og vedligeholdelse af Hyderabads automatiserede metrosystem i yderligere tre år.

Metronetværket blev åbnet for offentligheden i 2017. Det består af tre strækninger og 57 stationer. Det transporterer over 250.000 passagerer hver dag, og er Indiens næststørste netværk.

Læs mere
IMG 1586

Keolis støtter fleksibilitet på arbejdet

Hos Keolis er det vigtigt at støtte fleksibilitet på arbejdspladsen. Derfor tilbyder Keolis muligheden for at arbejde på nedsat tid. Keolis har en del chauffører og værkstedspersonale, som arbejder på nedsat tid, så de har mulighed for at nyde fritiden med deres familie.

Læs mere