Fejring af jubilæum
Den 28. maj 2023 havde Odense Letbane 1-års jubilæum. Da dagen faldt på en søndag, blev der taget forskud på festlighederne, som af den grund, blev afholdt fredag den 26. maj. Fejringen af dagen startede helt fra morgenstunden, hvor der i samarbejde med Keolis’ kontrakts partnere var sørget for både kage og morgenbrød til de medarbejdere og gæster som var kommet for at fejre 1-års jubilæet. Dagen fortsatte med både underholdning og god mad, og om aftenen var der ligeledes sørget for tapas, så også medarbejdere med sene vagter fik mulighed for at deltage i festlighederne.

Dagen blev fejret, sammen med nogle af Keolis’ samarbejdspartnere, heriblandt Stadler, som vedligeholder letbanetogene og Aarsleff Rail, som vedligeholder skinner og infrastruktur.

Letbanen bidrager til bæredygtighed
Odense Letbane har en strækning på 14,5 kilometer, og det tager 42 minutter at rejse fra den ene ende af strækningen til den anden. En af de helt store fordele ved letbanen er, at den bidrager til nedtrapning af bilbrug i Odense og kører på grøn el, og dermed støtter den lokale bæredygtighed. Derfor er letbanen også med til at styrke Keolis’ mål om mere CO2-fri offentlig transport.
I løbet af det første år har Keolis Odense Letbane transporteret 6 millioner passagerer og har gennemført 98,6% af al kørsel.