Igen i år var Keolis de stolte videre af flere priser ved det årlige Global Light Rail Awards, som fejrer ekspertise og innovation for den globale letbane- og bybanesektor. Awardshowet blev afholdt den 5. oktober 2022 i London. Det blev en aften med flere flotte anerkendelser til Keolis.

Manchesters KeolisAmey Metrolink vinder ’Årets Operatør’ og ’Mest Forbedrede System’

Manchesters KeolisAmey Metrolink modtog prisen som Årets Operatør, som anerkendelse på deres succes på tværs af sikkerhed, bæredygtighed, passagertilfredshed og operationel ekspertise. I løbet af det seneste år har metronetværket opnået fire sikkerhedscertificeringer, implementeret en ny kundetilfredshedsundersøgelse samt investeret i ligestillingstiltag, mangfoldighedstiltag, inklusionstiltag og mentalt sundhedsstøtte til kolleger.

KeolisAmey Metrolink løb også med prisen for Mest Forbedrede System. Denne vandt de på baggrund af deres partnerskab med politiet og samfundsgrupper for at hjælpe med at tackle asocial adfærd og for deres nye teknologier til hastighedsstyring og førervagt.

Keolis Downer vinder ’Bedste Kundeinitiativ’ og ’Årets Team’

Keolis Downer, som opererer sporvognsnetværket Yarra Trams i Melbourne, fik prisen for Bedste Kundeinitiativ for deres ’Scan for Your Tram’-projekt. Projektet tilbyder passagerinformation i realtid til over 1.700 stoppesteder via lokationsspecifikke QR-koder. Derudover modtog Keolis Downer også prisen for Årets Team.

Yderligere fremhævelser

Derudover kan man også blive højt anbefalet, og her blev Keolis også nævnt. I kategorien årets projekt under 50€ mio. blev Keolis Downer særligt anbefalet for at designe og installere adskillelsesbarrierer langs netværket. En Sporvognteknik Manager, Laura Bartram, fra Keolis’ Notthingham Trams, blev særligt anbefalet i kategorien Rising Star for sin ledende rolle i nye tests af hastighedsstyring. I kategorien årets operatør blev KeolisAmey Docklands, operatør af netværket DLR i London, særligt anbefalet. Til sidst blev Keolis Hyderabad en særligt fremhævet i kategorien for væsentlige sikkerhedsinitiativer.

Det var en ganske særlig aften for Keolis, hvor vores forretnings succes blev fejret på flere områder.