bsu22

Keolis starter miljøvenlig busdrift i Nordjylland

Den 8. august 2021 startede Keolis drift og vedligeholdelse af to vundne kontrakter i Nordjylland. Kontrakterne blev Keolis tildelt af Nordjyllands Trafikselskab (NT), og indebærer drift og vedligeholdelse af 77 driftsbusser, hvoraf de 67 kører på miljøvenligt HVO biodiesel.

Læs mere
Sydney new contract bus May 31 2021

Keolis vinder ikonisk buskontrakt i Sydney

Den 28. maj 2021 vandt Keolis Downer, Keolis’ Australske datterselskab, en otteårig kontrakt om drift og vedligeholdelse af 406 busser i Greater Sydney, herunder 38 dobbeltdækkerbusser. Løbende vil 125 busser blive erstattet af nye elbusser, hvilket skal ske inden 2030. Hermed vil Keolis støtte med Australiens hidtil største energiomstillingsaftale på busmarkedet.

Læs mere
6N4B0722 Keolis Hyderabad

Metroen i Hyderabad i Indien er meget mere end en metro

Keolis tager et stort socialt ansvar i den sydindiske metropol i forhold til at ansætte kvinder i metroorganisationen og hjælpe handicappede børn. Åbningen af den første førerløse metrolinje i 2017 i den sydindiske storby Hyderabad har betydet et kæmpe løft for byens transportsystem, og er det første skridt i en omfattende reorganisering af byens kollektive trafik.

Læs mere
holland 246 elbusser

Keolis indsætter 246 helelektriske busser i Holland

Den 13. december 2020 begyndte Keolis driften af 246 fuldelektriske busser i Hollands østlige provinser, Gelderland og Overijssel, i tæt samarbejde med de offentlige transportmyndigheder. Dette sker to uger efter lanceringen af et stort fossilfrit busnetværk i Norge, og det betyder, at Keolis nu driver Europas største elbusnetværk.

Læs mere
elbus bergen

102 elbusser til Keolis i Norge

Den 1. december 2020 indsatte Keolis 102 nye elbusser busnetværket i Bergen. Det giver byens beboere og besøgende en bæredygtig kollektiv bustransport under en kontrakt med den offentlige transportmyndighed Skyss.

Læs mere
Adelaide billede 2 Electric train on tracks 3

Keolis vinder sin første jernbanekontrakt i Australien

Den 18. september 2020 blev Keolis’ australske datterselskab, Keolis Downer, tildelt en kontrakt på 1,32 milliarder euro. Keolis har vundet kontrakten til drift og vedligeholdelse af jernbanenettet i Adelaide, Sydaustralien. Det er første gang, at dette netværk administreres af en privat operatør.

Læs mere
LD Keolis metro Keolis UK 2 beskaret

Docklands Light Railway i London har taget et tigerspring i passagerservice

Keolis har siden 2014 haft kontrakt på driften af den førerløse metrostrækning Docklands Light Railway i London i samarbejde med den britiske infrastrukturspecialist Amey.
I 2018 tog KeolisAmey Docklands initiativ til at forbedre kundetilfredsheden ved at indføre en serviceuddannelse. Målet var at skabe et bedre samspil med passagererne, og derved ramme det ambitiøse mål at skabe en excellent servicekultur hos alle medarbejdere.

Læs mere
E Class tram on Flinders St Yarra Trams LR

Yarra Trams er guld værd for Melbourne, Australien

KeolisDowner opnåede i 2016 en forlængelse af kontrakten med Public Transport Victoria om driften af verdens største sporvogn efter syv år med fremgang på alle parametre.

Yarra Trams er et af de ældste sporvognsnetværk, og Melbourne er én af de byer, som har beholdt og løbende moderniseret sine sporvogne gennem mere end 100 år.

Læs mere