IMG 1586

Keolis støtter fleksibilitet på arbejdet

Hos Keolis er det vigtigt at støtte fleksibilitet på arbejdspladsen. Derfor tilbyder Keolis muligheden for at arbejde på nedsat tid. Keolis har en del chauffører og værkstedspersonale, som arbejder på nedsat tid, så de har mulighed for at nyde fritiden med deres familie.

Læs mere
LD Keolis Train Keolis North America 2014 5

Keolis har moderniseret nærbanetrafikken i Boston, USA

Keolis Commuter Services har siden 2014 haft ansvaret for drift og vedligeholdelse af nærbanetrafikken i Boston, Massachusetts, USA, i en kontrakt med Massachussets Bay Transportation Authority (MBTA). Nærbanen omfatter 14 linjer, 141 stationer og 640 km dobbeltspor. Banen trafikeres af 500 tog, som består af i alt 90 lokomotiver og 410 togvogne. Nærbanen transporterer 35 millioner passagerer om året.

Læs mere
DSC09490

Dobbeltdækkerbusser på alternativ energi

Den 12. december 2021 startede Keolis Sverige driften af pendlerbusserne, der kører mellem byerne Göteborg og Borås, i samarbejde med den svenske offentlige trafikmyndighed Västtrafik. Netværket vil betjene 1,3 millioner passagerer om året og strækker sig over 65 kilometer. Med denne nye milepæl styrker Keolis sin tilstedeværelse i Sverige, hvor de også driver 1.600 fossilfrie busser.

Læs mere
bsu22

Keolis starter miljøvenlig busdrift i Nordjylland

Den 8. august 2021 startede Keolis drift og vedligeholdelse af to vundne kontrakter i Nordjylland. Kontrakterne blev Keolis tildelt af Nordjyllands Trafikselskab (NT), og indebærer drift og vedligeholdelse af 77 driftsbusser, hvoraf de 67 kører på miljøvenligt HVO biodiesel.

Læs mere
Sydney new contract bus May 31 2021

Keolis vinder ikonisk buskontrakt i Sydney

Den 28. maj 2021 vandt Keolis Downer, Keolis’ Australske datterselskab, en otteårig kontrakt om drift og vedligeholdelse af 406 busser i Greater Sydney, herunder 38 dobbeltdækkerbusser. Løbende vil 125 busser blive erstattet af nye elbusser, hvilket skal ske inden 2030. Hermed vil Keolis støtte med Australiens hidtil største energiomstillingsaftale på busmarkedet.

Læs mere
6N4B0722 Keolis Hyderabad

Metroen i Hyderabad i Indien er meget mere end en metro

Keolis tager et stort socialt ansvar i den sydindiske metropol i forhold til at ansætte kvinder i metroorganisationen og hjælpe handicappede børn. Åbningen af den første førerløse metrolinje i 2017 i den sydindiske storby Hyderabad har betydet et kæmpe løft for byens transportsystem, og er det første skridt i en omfattende reorganisering af byens kollektive trafik.

Læs mere
holland 246 elbusser

Keolis indsætter 246 helelektriske busser i Holland

Den 13. december 2020 begyndte Keolis driften af 246 fuldelektriske busser i Hollands østlige provinser, Gelderland og Overijssel, i tæt samarbejde med de offentlige transportmyndigheder. Dette sker to uger efter lanceringen af et stort fossilfrit busnetværk i Norge, og det betyder, at Keolis nu driver Europas største elbusnetværk.

Læs mere
elbus bergen

102 elbusser til Keolis i Norge

Den 1. december 2020 indsatte Keolis 102 nye elbusser busnetværket i Bergen. Det giver byens beboere og besøgende en bæredygtig kollektiv bustransport under en kontrakt med den offentlige transportmyndighed Skyss.

Læs mere